Menukaart

Welkom bij Délifrance Venlo! 
Wilt u alvast een keuze maken uit ons assortiment? Dan vindt u hier onze menukaart. 
Die heerlijke lunch!
Even tussen de middag weg van de zaak of tijdens het winkelen even pauzeren. Een heerlijke break van de dag die lekkere lunch bij Délifrance. Dagelijks verse producten voor u als trouwe klant of juist nieuwe bezoeker vers bereid met het heerlijkste beleg. Een ambachtelijke salade of die heerlijke oude kaas met mosterd het kan allemaal. Waarom twijfelt u nog, kom langs of bestel dagelijks online. Verser kan niet!
 

Belegde Baguettes
Of het nu gaat om oud Hollandse kaas of een luxe salade. Wij beleggen onze vers afgebakken Franse baguettes en andere broodsoorten met allerhande belegsoorten. Délifrance Venlo heeft o.a. de Club Sandwich een baguette met kipfilet, eiersalade, mayonaisedressing, tomaat, ei en krokant gebakken bacon of de Gerookte Zalm met kruidenkaas. 

Provencettes
Een provencette is de Franse variant van de tosti. Deze Franse variant wordt belegd op een stokbrood met Provençaalse kruiden. Het beleg is rijkelijk en vers. Kies bijvoorbeeld voor de provencette Bombay met kipfilet, roomkaas, tomaat en kerrie.

Diverse drankjes (warm/koud)
Denk hierbij aan vers geperste sappen, smoothies, frisdranken en koffie of thee. Bij Délifrance Venlo kunt u heerlijk combineren. 

Hartig & Zoet (viennoiserie & traiteur)
Viennoiserie producten worden voornamelijk tijdens het ontbijt gegeten, maar omdat ze zo gemakkelijk uit de hand te eten zijn, worden ze ook steeds populairder als tussendoortje. Voorbeelden van klassieke viennoiserie zijn de croissant en het chocoladebroodje.

Ons traiteur assortiment bestaat uit heerlijke saucijzenbroodjes en kaasbroodjes.